QUI SOM?

Què és Kopikua?

Kopikua som un grup de persones que ens interessem en saber d’on prové tot allò que consumim, qui ho fa i com ho fa.  Ens agrupem per comprar productes directament als productors, minimitzant així costos com els intermediaris o el transport.

En aquest dossier t'expliquem el nostre funcionament: I recorda que pots fer 1 MES DE PROVA en el què no caldrà que paguis remanent ni despeses de lloguer i llum. Durant aquest mes només pagaràs els productes que consumeixis. És una manera de provar-ho i així entendre el nostre funcionament i filosofia que hi ha darrera d’una cooperativa de consum ecològic.

1 comentari:

 1. Bon dia,

  Avui, obrim el Verkami del calendari infantil que busca crear hàbits conscients i responsables per frenar el canvi climàtic, doncs, preservar el planeta és cosa de totes i tots.
  Recordem que els infants són el futur i que la Terra no és pas una herència dels nostres pares, sino un préstec dels nostres fills.

  Si us agrada el projecte, estaré molt agraïda de que ho compartiu amb totes les persones que hi puguin estar interessades, per les vies que considereu adients (xarxes socials, personals, mailing,...)

  L'enllaç per accedir al web de Verkami és el següent:

  http://vkm.is/enjanilaberta

  Aprofito l'avinentesa per a felicitar-vos per les vostres iniciatives, constància i perseverànça.

  Moltes gràcies!
  Rosa

  ResponElimina