dilluns, 5 de maig del 2014

Croquetes de bolets

Aquesta vegada enllaçem altre cop amb el blog dels nostres proveïdors de VEGAN MARKET per presentar-vos una recepta de croquetes de bolets! Que vagi de gust!

Croquetas de setas


Ingredients


Gírgoles (150 gr) , xampinyó (150 gr), es poden afegir o substituir els bolets segons les que tinguis, ceba (1 petita ), all (2 grans), dàtil (1, sinó tens substitueix- per una mica de sucre), farina (1 cullera sopera), margarina o oli, llet de cereal pot ser de soja civada o altres però sobretot que no estigui ensucrada (1/2 litre), julivert, vi blanc, sal i oli.



Preparació



Posa en una paella a foc mitjà i amb una mica d'oli l'all i el dàtil tallats petits, quan comenci a daurar-se afegeix els bolets tallats a trossos, baixa el foc, tapa la paella i remou perquè no s'enganxi. Abans que estiguin els bolets del tot fets (5 minuts) afegeix julivert, sal i una mica de vi blanc, deixa uns minuts i ja ho pots retirar. Amb una batedora, bat la barreja, no cal que estigui del tot triturat, així després en menjar notes trossos de bolets. 


Beixamel: posa a desfer la margarina en una paella a foc lent (també pots posar oli), afegeix la farina i barreja bé, a poc a poc veu afegint la llet mantenint la beixamel espessa fins que acabis amb el litre. Afegeix una mica de nou moscada, pebre negre i sal (a gust) . Afegeix la beixamel a la barreja (vigila no se't faci molt líquid , ja que ha de ser pastó ), remou i deixa refredar. Un cop la massa s'hagi refredat, dóna-li la forma de croqueta que desitgis, rebóssala en pa ratllat i fregeix en una paella amb abundant oli ia foc ràpid.



Bon profit!







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada