diumenge, 5 de març del 2017

Recepta de crema de carbassa


Una recepta amb ingredients de la coope  per entrar en calor:  un entrant de tardor i hivern que entra molt i molt bé!

Ingredients:


  • Carbassa gegant o del cacauet [ de l'Heura ]
  • ceba o porro o fonoll [ de l'Heura]
  • llet de coco
  • gingebre en pols



Passos:

1. Sofregir ceba i/o porro i/o fonoll
2. Quan ja estiguin daurats afegir la carbassa pelada en trossos al sofregit. Sofregir una estona més perquè agafi gust. 
3. Afegir aigua i bullir una estona
4. Afegir llet de coco
5. Especiar amb gingebre en pols
6. Triturar tot i anar controlant si ho volem més espès o menys afegint o traient liquid
7. Decorar amb llavors de sèsam negre/blanc o bé gomasio o bé qualsevol fruit sec torradet com ara cacauets,ametlles,avellanes,pistachos,etc. 


Podeu llegir més sobre les propietats nutricionals de la carbassa a web d'Ets el que menges




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada