Una recepta amb ingredients de la coope per entrar en calor: un entrant de tardor i hivern que entra molt i molt bé!
Ingredients:
- Carbassa gegant o del cacauet [ de l'Heura ]
- ceba o porro o fonoll [ de l'Heura]
- llet de coco
- gingebre en pols
Passos:
1. Sofregir ceba i/o porro i/o fonoll
2. Quan ja estiguin daurats afegir la carbassa pelada en trossos al sofregit. Sofregir una estona més perquè agafi gust.
3. Afegir aigua i bullir una estona
4. Afegir llet de coco
5. Especiar amb gingebre en pols
6. Triturar tot i anar controlant si ho volem més espès o menys afegint o traient liquid
7. Decorar amb llavors de sèsam negre/blanc o bé gomasio o bé qualsevol fruit sec torradet com ara cacauets,ametlles,avellanes,pistachos,etc.
Podeu llegir més sobre les propietats nutricionals de la carbassa a web d'Ets el que menges
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada