dilluns, 5 de maig del 2014

Croquetes de bolets

Aquesta vegada enllaçem altre cop amb el blog dels nostres proveïdors de VEGAN MARKET per presentar-vos una recepta de croquetes de bolets! Que vagi de gust!

Croquetas de setas


Ingredients


Gírgoles (150 gr) , xampinyó (150 gr), es poden afegir o substituir els bolets segons les que tinguis, ceba (1 petita ), all (2 grans), dàtil (1, sinó tens substitueix- per una mica de sucre), farina (1 cullera sopera), margarina o oli, llet de cereal pot ser de soja civada o altres però sobretot que no estigui ensucrada (1/2 litre), julivert, vi blanc, sal i oli.



Preparació



Posa en una paella a foc mitjà i amb una mica d'oli l'all i el dàtil tallats petits, quan comenci a daurar-se afegeix els bolets tallats a trossos, baixa el foc, tapa la paella i remou perquè no s'enganxi. Abans que estiguin els bolets del tot fets (5 minuts) afegeix julivert, sal i una mica de vi blanc, deixa uns minuts i ja ho pots retirar. Amb una batedora, bat la barreja, no cal que estigui del tot triturat, així després en menjar notes trossos de bolets. 


Beixamel: posa a desfer la margarina en una paella a foc lent (també pots posar oli), afegeix la farina i barreja bé, a poc a poc veu afegint la llet mantenint la beixamel espessa fins que acabis amb el litre. Afegeix una mica de nou moscada, pebre negre i sal (a gust) . Afegeix la beixamel a la barreja (vigila no se't faci molt líquid , ja que ha de ser pastó ), remou i deixa refredar. Un cop la massa s'hagi refredat, dóna-li la forma de croqueta que desitgis, rebóssala en pa ratllat i fregeix en una paella amb abundant oli ia foc ràpid.



Bon profit!







dijous, 24 d’abril del 2014

Us presentem el nostre nou dossier!

Estem contents de presentar-vos el nostre nou dossier Kopikua. Aquí dins hi tenim tots els nostres "secrets": com funcionem, quins són els nostres valors, amb quins proveïdors treballem...

Podeu veure-ho aquí directament o descarregar-ho al vostre ordinador:

diumenge, 30 de març del 2014

Canelons d'espinacs amb llet de soja o avena

Comencem una nova iniciativa al blog de Kopikua! La idea serà publicar receptes fetes amb aliments de temporada que puguem fer en el nostre dia a dia. Les nostres proveïdores de VEGAN MARKET ens han deixat publicar les receptes que han anat penjant al seu blog per inspirar-nos a tenir noves idees. 

Canelones de espinacas
Canelons d'espinacs

dimarts, 25 de març del 2014

KOPIKUA s’adhereix a la Plataforma Terrassa Lliure de Transgènics.

És una iniciativa ciutadana que s'està duent a terme des de començament d'aquest any. L’ objectiu és que
Terrassa es declari lliure de transgènics (com ara ja ho van fer Sabadell, Rubí, St. Cugat..).

Terrassa


dimecres, 12 de març del 2014

Mercat d'intercanvi a Kopikua

El proper 20 de març a les 19h organitzem un mercat d'intercanvi al nostre local.
Podeu portat tot allò que us fa nosa a casa i canviar-ho per coses que us poden ser útils.
No cal confirmar assistència així que us esperem!