Ingredients
Gírgoles (150 gr) , xampinyó (150 gr), es poden afegir o substituir els bolets segons les que tinguis, ceba (1 petita ), all (2 grans), dàtil (1, sinó tens substitueix- per una mica de sucre), farina (1 cullera sopera), margarina o oli, llet de cereal pot ser de soja civada o altres però sobretot que no estigui ensucrada (1/2 litre), julivert, vi blanc, sal i oli.
Preparació
Posa en una paella a foc mitjà i amb una mica d'oli l'all i el dàtil tallats petits, quan comenci a daurar-se afegeix els bolets tallats a trossos, baixa el foc, tapa la paella i remou perquè no s'enganxi. Abans que estiguin els bolets del tot fets (5 minuts) afegeix julivert, sal i una mica de vi blanc, deixa uns minuts i ja ho pots retirar. Amb una batedora, bat la barreja, no cal que estigui del tot triturat, així després en menjar notes trossos de bolets.
Beixamel: posa a desfer la margarina en una paella a foc lent (també pots posar oli), afegeix la farina i barreja bé, a poc a poc veu afegint la llet mantenint la beixamel espessa fins que acabis amb el litre. Afegeix una mica de nou moscada, pebre negre i sal (a gust) . Afegeix la beixamel a la barreja (vigila no se't faci molt líquid , ja que ha de ser pastó ), remou i deixa refredar. Un cop la massa s'hagi refredat, dóna-li la forma de croqueta que desitgis, rebóssala en pa ratllat i fregeix en una paella amb abundant oli ia foc ràpid.
Bon profit!
|
dilluns, 5 de maig del 2014
Croquetes de bolets
Aquesta vegada enllaçem altre cop amb el blog dels nostres proveïdors de VEGAN MARKET per presentar-vos una recepta de croquetes de bolets! Que vagi de gust!
dijous, 24 d’abril del 2014
Us presentem el nostre nou dossier!
Estem contents de presentar-vos el nostre nou dossier Kopikua. Aquí dins hi tenim tots els nostres "secrets": com funcionem, quins són els nostres valors, amb quins proveïdors treballem...
Podeu veure-ho aquí directament o descarregar-ho al vostre ordinador:
Podeu veure-ho aquí directament o descarregar-ho al vostre ordinador:
diumenge, 30 de març del 2014
Canelons d'espinacs amb llet de soja o avena
Comencem una nova iniciativa al blog de Kopikua! La idea serà publicar receptes fetes amb aliments de temporada que puguem fer en el nostre dia a dia. Les nostres proveïdores de VEGAN MARKET ens han deixat publicar les receptes que han anat penjant al seu blog per inspirar-nos a tenir noves idees.
Canelons d'espinacs |
dimarts, 25 de març del 2014
KOPIKUA s’adhereix a la Plataforma Terrassa Lliure de Transgènics.
És una iniciativa ciutadana que s'està duent a terme des de començament d'aquest any. L’ objectiu és que
Terrassa es declari lliure de transgènics (com ara ja ho van fer Sabadell, Rubí, St. Cugat..).
Terrassa |
dimecres, 12 de març del 2014
Mercat d'intercanvi a Kopikua
El proper 20 de març a les 19h organitzem un mercat d'intercanvi al nostre local.
Podeu portat tot allò que us fa nosa a casa i canviar-ho per coses que us poden ser útils.
No cal confirmar assistència així que us esperem!
Podeu portat tot allò que us fa nosa a casa i canviar-ho per coses que us poden ser útils.
No cal confirmar assistència així que us esperem!
Subscriure's a:
Missatges (Atom)